Vieren van Successen: een onvergetelijk uitje met het DGTL Health team

06/12/2023

In de drukte van het opbouwen van een succesvol bedrijf is het makkelijk om te vergeten hoe belangrijk het is om stil te staan bij onze successen. Dat willen we natuurlijk doen met de mensen die dat hebben mogelijk gemaakt. In oktober hebben we daarom een lang beloofd DGTL Health uitje georganiseerd met onze analisten. 

Om in de gezellige sfeer te komen begon het uitje met een escaperoom. Voor veel van onze analisten, die elkaar voornamelijk online kenden, was dit de eerste fysieke ontmoeting. Waar ze normaal alleen ritmepuzzels aan het oplossen zijn, moest er nu in teams gewerkt worden aan puzzels in de escaperoom. 

Na de escaperoom was het tijd voor een terugblik door onze operationeel manager, Laura. Zij nam ons mee op een reis door bijna drie jaar DGTL Health. Met behulp van leuke foto’s toonde ze ons hoe onze werkwijze er in de begindagen uitzag. Het was fascinerend en soms hilarisch om te zien waar we vandaan komen en hoe ver we zijn gekomen. Vooral de screenshots van veel voorkomende errors in de eerste versie van onze software werkte op de lachspieren. 

Vervolgens werden we getrakteerd op een inhoudelijk programma. Prof. Cor Allaart gaf een boeiende presentatie over de ablatie van ritmestoornissen. Hoewel dit niet direct gerelateerd is aan Holteranalyse, gaf dit verdiepende kennis. Het is een inkijkje op een mogelijk vervolgtraject als we patiënten met een ritmestoornis verwijzen.

We sloten het uitje af met een diner bij restaurant De Waag. Dit was een perfect moment om elkaar op een informele manier beter te leren kennen. Het was inspirerend om te zien waarom de verschillende analisten graag bij DGTL Health werken en welke gezamenlijke leerpunten ze hier uit trekken. Maar ook individuele inzichten kwamen ter tafel. Gesprekken varieerden van persoonlijke verhalen tot professionele aspiraties. Stuk voor stuk super getalenteerde mensen met allemaal een andere achtergrond. 

In conclusie, dit uitje was een herinnering dat het belangrijk is om regelmatig stil te staan bij onze prestaties en de mensen die deze successen mogelijk maken. Het belangrijkste inzicht: dit moeten we vaker doen.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 20 244 02 88