50.000 Holteronderzoeken: een mijlpaal om trots op te zijn

04/06/2024
Website DGTL Health met statistieken en mijlpaal 50000 onderzoeken

Vorige week hebben we een indrukwekkende mijlpaal bereikt: 50.000 voltooide Holteronderzoeken in slechts 3 jaar tijd! Dit succes hebben we bereikt met de inzet van bijna 25 analisten voor patiënten verspreid over 6 verschillende landen.

We hadden deze mijlpaal nooit kunnen bereiken zonder focus op technologische innovatie en het inzetten van de beste analisten. Dankzij deze combinatie werken we sneller, nauwkeuriger en efficiënter. Onze technologische vooruitgang helpt ons om elke dag een stapje verder te komen in de wereld van de Holteranalyse.

Het 50.000ste onderzoek

Het 50.000ste onderzoek was niet zomaar een willekeurig onderzoek. Dankzij ons preclassificatie algoritme kwam dit onderzoek na ontvangst automatisch bovenaan onze werklijst. Het bevatte een lange en snelle episode van atriumfibrilleren, wat zelfs een spoedmelding waard was.

Bedankt voor deze mijlpaal

We zijn trots op deze prestatie en willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. Vooral onze Holteranalisten verdienen een speciale shoutout. Zij werken elke dag hard om de beste verslagen te maken en hun toewijding en expertise zijn cruciaal voor ons succes.

Op naar de volgende mijlpaal, bedankt!

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 20 244 02 88