Sinus: de nieuwste versie van het DGTL Health Holterportaal is live!

15/03/2024

Sinus

In de huidige digitale zorgwereld is stilstaan geen optie. Daarom streven we bij DGTL Health continu naar verbetering en innovatie. Na 2 jaar trouwe dienst van ons huidige Holterportaal, werd het tijd voor een update. Met de lancering van ons nieuwe portaal “Sinus” hebben we niet alleen een esthetische verbetering doorgevoerd, maar zijn ook de essentiële functionaliteiten van de omgeving verbeterd.

De workflow van een Holteranalyse bij DGTL Health verloopt als volgt:

  1. Ontvangst: Een onderzoek komt binnen via de API;
  2. Werklijst: Nieuwe en lopende onderzoeken worden weergegeven in de werklijst van de analist;
  3. Analyse: De ECG data van de patiënt en het bijbehorende dagboekje worden geanalyseerd met behulp van externe software;
  4. Terugkoppeling: Na afronding wordt de samenvatting van de analyse teruggestuurd via de API van Sinus;
  5. Beoordeling: Een DGTL Health cardioloog beoordeelt de samenvatting en geeft een advies op basis van het rapport;
  6. Terugkoppeling naar klant: De beoordeelde samenvatting wordt teruggestuurd naar de klant.

Verbeteringen Holterportaal

De verbeteringen in Sinus omvatten niet alleen een visuele upgrade en een verhoogde efficiëntie, maar ook enkele andere belangrijke verbeteringen.

Vanaf heden is er bijvoorbeeld een aparte pagina voor klanten, waar zij handmatig onderzoeken kunnen uploaden. Het te analyseren en te beoordelen ECG-bestand komt bij DGTL Health in de werklijst, en binnen 48 uur is de gehele samenvatting te downloaden via Sinus. Benieuwd hoe makkelijk dit is? Neem contact met ons op!

Toekomst Sinus

We blijven natuurlijk continu verbeteren en zoeken naar innovaties om ons platform te verbeteren voor analisten, cardiologen en klanten, met als uiteindelijk doel om zo snel en nauwkeurig mogelijk de uitslag bij de patiënt te krijgen. Zo werken we op dit moment aan een workflow om interne kwaliteitscontroles te automatiseren en ontwikkelen we een sortering op basis van de inhoud van de Holter. Wordt vervolgd!

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 20 244 02 88