Holteranalist Kim Lan: de ervaringen van een nieuwe analist

06/03/2024

Sinds november 2023 ben ik naast mijn studie Klinische Technologie werkzaam bij DGTL Health en ik heb de training en inwerkperiode als erg fijn en efficiënt ervaren. Zo snel en gemakkelijk als de sollicitatie bij DGTL health ging, verliep ook de training en inwerkperiode. DGTL health houdt van duidelijkheid en efficiëntie en verwerkt hierbij goed persoonlijk en aangenaam contact. De trainingen werden persoonlijk gegeven door de cardiologen van DGTL health en ook de managers Philip, Olivier en Laura waren aanwezig bij de trainingen. Zo waren de trainingen naast leerzaam ook erg gezellig en leer je gelijk de gezichten van het bedrijf kennen.

Trainingen

De trainingen helpen je op weg met de cardiologische achtergrond en geven je zo meer inzicht hoe ritmestoornissen en hartziekten ontstaan en hoe ze eruit zien op de Holter. Tijdens de trainingen krijg je veel tijd om te oefenen met Holterstroken en er is ook oefenmateriaal voor thuis beschikbaar. De trainingen zijn erg interactief. Je kan laagdrempelig vragen stellen, maar er wordt ook veel aan jou gevraagd. Zo let je goed op en word je aangespoord om actief mee te denken. De trainingen geven je een handvat hoe je op de beste manier structureel een ritmestrook kan analyseren, dit is erg nuttig om later geen cruciale elementen over het hoofd te zien.

Inwerkperiode

Na de trainingen volgt een korte inwerkperiode. Mijn eerste inwerkdienst was op locatie samen met Laura. Tijdens deze dienst liepen we door een aantal oefenholters heen en kon ik over alle onduidelijkheden gemakkelijk vragen stellen. Hierna was het tijd voor het echte werk. De eerste diensten heb ik in een videobel-meeting met een ervaren analist gedaan, wat erg fijn was aangezien ik veel dingen tegen kwam die ik niet zeker wist. Mijn geanalyseerde Holters ondergaan een kwaliteitscontrole. Als ik fouten maak sturen ze een berichtje met begrijpelijke uitleg, zodat ik hiervan kan leren voor de volgende keer. Om laagdrempelig vragen te kunnen stellen zit ik in een groepsapp met andere nieuwe analisten en de managers. Ik krijg altijd binnen een halfuur een reactie, en als het uitkomt, bellen ze je. Dit geeft mij een erg betrokken gevoel. Daarnaast wordt er vaak oprecht gevraagd naar onze feedback en zijn de managers erg betrokken over hoe het met je gaat en of je nog tegen dingen aanloopt.

Ik ervaar DGTL health als een vooruitstrevend en efficiënt bedrijf, waar ik mij ook gewaardeerd voel als medewerker.

DGTL Health oprichter Philip: “De kwaliteit van onze Holteranalyse is zeer afhankelijk van onze Holteranalisten. Dat is dus ook onze primaire focus. Daarom besteden we veel aandacht aan het aanleren van veel kennis over cardiologie en ritmestoornissen. Na de inhoudelijke training gaan de analisten onder supervisie aan de slag, en wordt elk Holterverslag grondig gecontroleerd in de kwaliteitscontrole. Het is super leuk om te zien hoe snel iemand als Kim Lan zich ontwikkelt, en ik ben blij dat onze opleiding goed ervaren is.”

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 20 244 02 88