Leer DGTL Health beter kennen

Een grafische weergave van het proces van DGTL Health met een korte beschrijving bij elke van de zes stappen.

Wat we doen

DGTL Health is opgericht in 2021 vanuit een groeiende vraag naar hoogwaardige Holteranalyse en -beoordeling. Door de krachten van cardiologische kennis en technologie te bundelen, hebben we een digitale oplossing gecreëerd die niet alleen aan de marktvraag voldoet, maar ook flexibel is en zich aanpast aan de specifieke behoeften van elke klant. 

Wat begon als een reactie op de behoefte van een Holter in de huisartsenpraktijk, is inmiddels gegroeid naar medisch specialistische zorg en medisch-wetenschappelijk onderzoek in binnen- en buitenland.

Technische ontwikkeling bij DGTL Health staat nooit stil; automatisering en workflow-optimalisatie houden ons dagelijks bezig. Hierbij willen wij ons niet beperken tot het vakgebied van de Cardiologie, maar onze ambitie is oplossingen te bieden voor andere medische specialismen.

Bij DGTL Health combineren we innovatieve technische oplossingen met de expertise van onze cardiologen. We denken altijd multidisciplinair mee om hoogwaardige en technisch geavanceerde oplossingen te bieden waar zowel de kracht van technologie als die van de medische specialist tot hun recht komen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons proces van uploaden tot versturen van het verslag is uitgebreider beschreven in deze blog

Drie vrouwen en een man kijken naar een laptop. Een van de vrouwen wijst naar de laptop om iets toe te lichten. Op tafel liggen schriften, pennen, boeken en een koffiekopje.

Analisten

De Holteranalisten van DGTL Health zijn een combinatie van enthousiaste medisch studenten, ervaren hartfunctielaboranten en artsen. Via een uitgebreide interne training, verzorgd door onze eigen cardiologen, worden de analisten volledig opgeleid om zelfstandig Holteranalyses uit te voeren.
Door regelmatige bijscholingen en e-learnings te faciliteren, zorgen we ervoor dat de kennis van onze analisten altijd up-to-date is. Dit garandeert niet alleen een constante verbetering van onze analytische kwaliteiten, maar stelt ons ook in staat om voortdurend de hoogste standaarden in Holteranalyse te handhaven en de kwaliteit te garanderen. Daarnaast hebben we intensieve kwaliteitscontrole waardoor we een analyse van hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.

Cardiologen

De cardiologen van DGTL Health zijn BIG-geregistreerd en CGS-geaccrediteerde specialisten. Doordat zij nauw betrokken zijn bij de training van de Holteranalisten is er een laagdrempelig contact. Deze combinatie van opleiden en samenwerken leidt tot kwalitatief hoogwaardige Holteranalyse en -beoordeling.

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 20 244 02 88