Werken bij
DGTL Health

Over DGTL Health

Het team van DGTL Health bestaat uit een enthousiaste groep Holteranalisten en cardiologen. Daarnaast is er een managementteam, dat zich bezighoudt met de operationele zaken, de groei van het bedrijf en continue technische ontwikkelingen. Enthousiast geworden door ons verhaal en wil je deel uitmaken van het DGTL Health team? Stuur ons een bericht!

Een man en een vrouw kijken naar een laptop. De vrouw is op de laptop aan het werk en de man buigt over de tafel om mee te kunnen kijken. Op de tafel liggen boeken en een koffiekopje.

Holteranalist

Als Holteranalist voer je de analyse uit van Holteronderzoeken van verschillende duur (1-, 2-, 3- of 7-daags) op voorschrift van een huisarts of cardioloog. Dit dient ter diagnostiek of opvolging van patiënten. Na een uitgebreide cursus en een inwerktraject ga je aan de slag met het analyseren van Holteronderzoeken. Onder supervisie van een cardioloog werk je met speciaal ontwikkelde software om gedetecteerde hartritmestoornissen in een 2-afleidingssignaal te analyseren. Je vat alle relevante afwijkingen en bevindingen samen in een beknopt rapport, waarbij je ook de activiteiten en klachten die de patiënt heeft genoteerd in het bijbehorende dagboekje in overweging neemt. Op basis van jouw rapport maakt de cardioloog de beslissing over de vervolgstappen voor de patiënt.

Wie ben jij?

Holteranalisten bij DGTL Health zijn gepassioneerd door de zorg en de bijbehorende innovaties. Je vindt het leuk om je kennis op het gebied van ECG’s verder te ontwikkelen.

  • Je bent een student met een zorggerelateerde studie (geneeskunde, klinische technologie, biomedische wetenschappen, etc.) en hebt minimaal je propedeuse gehaald;
  • Je bent 12 uur per week beschikbaar voor een duur van minimaal een jaar;
  • Je werkt zelfstandig en draagt gemakkelijk verantwoordelijkheid;
  • Je bent zowel analytisch als kritisch, zowel ten opzichte van je eigen werk als dat van je collega’s. Feedback van collega’s of cardiologen zie je als waardevol en je kunt goed omgaan met het corrigeren van eventuele fouten.
Vrouw aan het werk op een laptop, waarvan het scherm groot in beeld is en analysesoftware toont.

Wat bieden wij?

  • Een uitgebreide cursus verzorgd door onze cardiologen. In deze meerdaagse cursus leer je meer over het hart, het geleidingssysteem en de ritmestoornissen die daarmee gepaard kunnen gaan.
  • Doorgroeimogelijkheden tot dagmanager. Je controleert het werk van je collega’s en helpt bij het inwerktraject van nieuwe collega’s.
  • Een goed salaris; oplopend aan de hand van je aantal gewerkte uren.