Holteranalist Sidal: flexibiliteit en teamwork bij DGTL Health

25/04/2024
Holteranalist in haar vrije tijd

Ik werk bij DGTL health als Holteranalist naast dat ik de master Molecular Medicine volg. Werken bij DGTL health is op veel manieren heel nuttig voor mij. Los van het feit dat het werk zelf maatschappelijk relevant en innovatief is, biedt het mij ook mogelijkheden om mijn medische kennis uit te breiden op het gebied van cardiologie, waar ik verder buiten dit werk om niet veel mee te maken heb. Het werk zelf is uitdagend en verveelt nooit, er is altijd wel iets nieuws om te leren of om je meer in te verdiepen. Om de zoveel tijd is er een E-learning en ook worden er fysieke bijscholingen gepland waarbij specifieke ritmestoornissen worden behandeld. Dit zorgt ervoor dat wij als analisten onze kennis kunnen bijwerken en toepassen op de analyses.

Flexibiliteit en betrokkenheid

Vanwege de flexibiliteit is het ideaal dat ik kan werken als Holteranalist naast mijn studie en stage. Kunnen werken vanaf waar en wanneer ik wil is precies waar ik en veel andere studenten naar op zoek zijn, en maakt het werk heel aantrekkelijk. Omdat dit voor iedereen geldt, maakt het ook de samenwerking met collega’s heel makkelijk. Als er iets moet gebeuren, of als iemand anders ergens geen tijd voor heeft, kan het gelijk overgenomen worden door een collega die wel aan het werk is of tijd over heeft.

Daarnaast zijn de collega’s bij DGTL Health zijn allemaal heel betrokken en behulpzaam. Het is altijd fijn om bij een wat lastigere Holter gelijk bij iemand terecht te kunnen, of met iemand te kunnen bellen om er samen over te overleggen. Zo had ik laatst een nogal uitdagende Holter, waarvan ik een collega vroeg om even met me mee te kijken omdat ik niet zo goed wist hoe ik het aan moest pakken. Vervolgens vroeg ze gelijk of ze me kon bellen, en hebben we daarna al bellend samen aan de analyse van die Holter gewerkt, en heeft ze nog een andere collega erbij betrokken om te vragen of hij ook mee kon kijken. Uiteindelijk zijn we er op die manier samen uitgekomen en hebben we een goed rapport afgeleverd.  

De communicatie met iedereen binnen DGTL Health is heel toegankelijk en laagdrempelig. Tijdens de trainingen en inwerkperiode was er gelijk al veel contact met de cardiologen en managers, waardoor het niet bezwarend voelde om tijdens het werken zelf met vragen of moeilijkheden bij iemand terecht te kunnen. Ook is het fijn om zowel positieve terugkoppeling, als verbeterpuntjes terug te krijgen na de kwaliteitscontrole.

Door al deze elementen samen is DGTL Health een bedrijf waarbij het werk heel efficiënt en soepel verloopt. Het voelt waardevol om bij te kunnen dragen aan de vooruitgang van deze startup.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 20 244 02 88